Elszállított gépjárművek

NEF-855

2018.10.16 15:28
Debrecenben, az Egyetem sgt. - Egyetem sgt, szervizút kereszteződéséből, közterületről

A gépjármű átvehető a 4034, Debrecen, Vágóhíd utca 10-12 (Debreceni Zsibvásár) címen. Érdeklődni lehet az elszállítással kapcsolatban a Debreceni Közterület Felügyeleten (4026, Debrecen, Bem tér 14), munkanapokon hétfőtől csütörtökig 7.30-16.00-ig, pénteken 7.30-13.30-ig, illetve az 52/502530 vagy a 30/4882100 telefonszámokon.

Érdeklődni lehet a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató ZRT, mint közreműködő (4030, Debrecen, Vágóhíd u. 10-12) ügyeletén hétfőtől vasárnapig 0-24 óráig, valamint a 30/8704255-ös telefonszámon.

Jármű elszállítással kerékbilincseléssel kapcsolatos tájékoztató
 
Látogatók száma:
Látogatók a mai napon:
 
Díjkalkulátor

A közterület igénybevételére a jogosult díjat köteles fizetni.

A díjkalkulátorunk segítségével pár perc alatt, könnyen, egyszerűen kiszámíthatja a közterület igénybevétele esetén várhatóan fizetendő díjat.

Ahhoz, hogy valóban pontos díjat kapjon, kérjük, figyeljen oda a kalkulátor alapadatainak megadásakor.

A díjkalkulátor használatának lépései:

A számításhoz elsőként meg kell határoznia a közterület igénybevétel célját. A közterület igénybevétel céljának megadásakor a listában szereplő célok közül lehet választani.
Ezután megjelenik a közterület igénybevétel módja lista, melyből ki kell választani a megfelelőt.

A közterület igénybevételi díj számításához meg kell adnia a közterület igénybevétel pontos helyét. A pontos hely megadása után a kalkulátor automatikusan kiválasztja a díjfizetési övezetet. Ezt követően az igénybevett terület nagyságára illetve a közterület igénybevétel időtartamára vonatkozóan kell megadnia a pontos adatokat. Ezt követően meg kell nyomnia a "kiszámol" gombot.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Rendelet Közterület igénybevételi díjakról szóló 1. melléklete alapján a közterület igénybevételi díj   Ft/m2/, Ft/db,  Ft/db/hó, Ft/alkalom, Ft/db/nap, Ft/m2/hó egységben kerültek meghatározásra. A Rendelet elérhető a közterület igénybevételt szabályozó jogszabályok menüpont alatt.

A kalkulátorral kiszámolt közterület igénybevételi díj tájékoztató jellegű.

Közterület igénybevételének célja