Elszállított gépjárművek

NEF-855

2018.10.16 15:28
Debrecenben, az Egyetem sgt. - Egyetem sgt, szervizút kereszteződéséből, közterületről

A gépjármű átvehető a 4034, Debrecen, Vágóhíd utca 10-12 (Debreceni Zsibvásár) címen. Érdeklődni lehet az elszállítással kapcsolatban a Debreceni Közterület Felügyeleten (4026, Debrecen, Bem tér 14), munkanapokon hétfőtől csütörtökig 7.30-16.00-ig, pénteken 7.30-13.30-ig, illetve az 52/502530 vagy a 30/4882100 telefonszámokon.

Érdeklődni lehet a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató ZRT, mint közreműködő (4030, Debrecen, Vágóhíd u. 10-12) ügyeletén hétfőtől vasárnapig 0-24 óráig, valamint a 30/8704255-ös telefonszámon.

Jármű elszállítással kerékbilincseléssel kapcsolatos tájékoztató
 
Látogatók száma:
Látogatók a mai napon:
 
Díjfizetési övezetek

(1) Az I. díjfizetési övezetbe tartozó közterületek: a Petőfi tér, a Piac utca, a Révész tér, a Kossuth tér, a Kálvin tér, ide értve a Kálvin téri üzletközpont udvarát is, továbbá a Csapó utcának a Piac utcától a Burgundia és a Rákóczi utcákig terjedő szakasza, a Simonffy utcának a Piac utcától a Hal közig terjedő szakasza (ide értve a Hal közt is), a Bajcsy-Zsilinszky utcának a Piac utcától a Bajcsy- Zsilinszky u. 4. sz.-ig terjedő szakasza, valamint a Nagyerdei körút által határolt terület, s a határoló körút mindkét oldala.

(2) A II. díjfizetési övezetbe tartozó közterületek: a Szent Anna utcának a Piac utcától a Klaipeda és a Sumen utcákig terjedő szakasza, a Kossuth utcának a Piac utcától a Burgundia és a Klaipeda utcákig terjedő szakasza, a Miklós utca, az Arany János utca, a Széchenyi utcának a Piac utcától a Nyugati utcáig és a Külsővásár térig terjedő szakasza, a Simonffy utcának a Hal köztől a Szepességi utcáig terjedő szakasza, a Bajcsy-Zs. utcának a Bajcsy- Zs. u. 4. sz.-tól a Nyugati utcáig terjedő szakasza, a Hatvan utca, a Füvészkert utca, a Múzeum utca, a Péterfia utca, a Bem tér, a Simonyi utca, az Egyetem tér.

(3) A III. díjfizetési övezetbe tartozó közterületek: a Wesselényi u. - a Hajnal u. - a Rakovszky D. u. - az Árpád tér - a Nyíl u. - a Hadházi u. - a Füredi u. - az Egyetem sgt. - a Bethlen u. - a Mester u. - a Csemete u. - a Honvéd u. - a Böszörményi u. - a Pesti u. - a Segner tér - a Nyugati u. - a Külsővásár tér - az Erzsébet u. által határolt terület, kivéve a körülírt területnek az I-II. sz. díjfizetési övezetekbe eső területét.

(4) A IV. díjfizetési övezetbe tartozó közterületek: a I-III. sz. övezetekbe, továbbá az V. sz. övezetbe nem tartozó területek.

(5) Az V. díjfizetési övezetbe tartozó közterületek: a szabályozási terv szerinti egyéb belterületek: pl. Ondód, Nagymacs, Kismacs, Nagycsere, Haláp, Bánk, stb.

(6) Kedvezményes díjfizetési övezet: a Piac utcának a Miklós utcától a Kossuth térig terjedő szakasza, és a páratlan oldalon hozzá kapcsolódó utcák első kereszteződésig terjedő szakaszai - a Kossuth tér - a Kálvin tér - Vár utca - Liszt Ferenc utca - Batthyány utca - Szent Anna utca által határolt terület, a Halköz területe, a Baltazár Dezső tér, valamint a Csapó utcának a Piac utcától a Rákóczi és Burgundia utcákig terjedő szakasza,továbbá a Nagyerdei körút által határolt terület és a határoló körút mindkét oldala.